HTML

Téli mérleg

2010.02.12. 11:51 tarkamacska

 Fejetlen Farkinca

Rumliszatyor

 

Nagyon várom már a tavaszt!!

Igaz, a macskáink már érzik a kellemes tavaszi bizsergést, a madarak is élénkebbek, mint egy hónapja, és ma kivételesen olvad a hó is. Süssön a Nap, legyenek fidres-fodros hetyke tavaszi felhőcskék az égen, legyen zsenge zöld füvecske, meg ami még kell! És főleg: tavaszi szellő borzolja végre a macskák bundáját!! Méghozzá odakinn, az udaron!!!

Téli mérleg: négy bögre - a kedvencek közül, két kistányér, meg egy lapos, egy jénai tál teteje. Három cserepes virág kinyuvasztva, kettő csak megrágcsálva-kikaparva. A régi, zárhatatlan, szép barna szekrény százszor felforgatva, belőle naponta legalább kétszer macska kizúdul, minden mással együtt. Ajtó díszléc - de miért éppen az az egyetlen?! - macskakörmökkel szétforgácsolva. Gyerekek egyik rajzosdobozában macskafészek, némi helyben gyártott rajzlap-forgáccsal. Apró, "gurigázni jó" tárgyak a legkülönbözőbb helyeken. Radír és hegyező - ki tudja miért?! - előnyben! Különböző színű, igen nehezen eltávolítható macskaszőrök a pulóvereken - igaz, többnyire a belső oldalon, mert erre már felkészültem! Macskatappancs-nyomok minden elképzelhető  és elképzelhetetlen helyen! Valamelyik macska kedvenc helye: a száradó, de még vizes /?!/ , lehetőleg fehér színű ruhákkal telepakolt szárító... Annak is az a vége, amelyikre felugorva nagy zajjal és könnyen felborítható az említett tereptárgy! De ez már az előre eltervezett rosszalkodások körébe sorolható.

Mi lenne, ha a nap nagy részét nem alvással töltenék a kedves cicák?! És egyáltalán: normális vagyok én?!

 

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz macska macskák rosszalkodás macskaszőr macskatappancs

A bejegyzés trackback címe:

https://tarkamacska.blog.hu/api/trackback/id/tr611751710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása